Green Cola

Green Cola

GREEN COLA

Kompania Green Cola filloi të operoje në Greqi në fund të vitit 2011, duke synuar që të ofrojë një kategori të re të pijeve jo alkolike  bazuar në përbërësit natyralë.Karakteristika kryesore e saj dalluese, është krijimi i pijeve jo alkolike  që i përgjigjen plotësisht nevojës për një dietë të ekuilibruar të shëndetshme Elementi më i rëndësishëm është përdorimi i embelsuesve  natyral që rrjedhin nga bima e  stevias. Për këtë qëllim, në vitin 2012 kompania hodhi ne treg Green Cola, pija e parë joalkolike me bimen stevia  ne kategorine  cola, duke kombinuar një shije të vecante  kola me zero kalori, pa aspartame, pa sheqer, pa zëvendësues artificiale të sheqerit ose përbërës të tjerë komprometues të shëndetit, pa konservues  , asnjë acid fosforik, me kafeinë nga kokrrat e kafes jeshile . Vecantia, risia dhe shija autentike e Green Cola arritën të fitojne preferencën e konsumatorëve

 

COLA GREEN

Green ColaShije e pakrahasueshme, zero kalori, zero sheqer, me kafeinë nga fasulet e gjelbër të kafesë

                         dhe sheqer diabetik nga fabrika e steviasë!

  • Stevia sheqer diabetik
  • 0% sheqer
  • 0% aspartame
  • 0% konservues
  • 100% shije
  • 0% Acid fosforik
  • 0%Ciklamat Acid
  •  Kafeine natyrore

 

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *