GLENFIDDICH

Uiski 12-vjecar me 1 malt GLENFIDDICH (70CL)

Ne vitin 1887, William Grant perdori ujerat e pastra ten je pusi te quajtur “Robbie Dhu” per te bere uiskin e tij. Edhe pas me shume se 120 vjeteve, ne akoma perdorim te njejtin uje per tu siguruar qe pija jone me nje malt ta ruaje karakterin dhe integritetin e saj.

Jane ujerat e ketij uji te paster si kristali, kombinuar dhe me maturimin e gjate te uiskit ne fuqite e lisit te mbushura me uiski gruri, qe i japin pijes sone Glenfiddich-it 12-vjecar, shijen komplekse te dardhes se fresket dhe lisit te bute, komponente qe e bejne kete uiski me te parapelqyerin ne bote.

Pije e mire per: Te dhene nje shije te rafinuar klasike me nuanca te embla te frutit qe marrin shije karameli, kremi, malti, dhe pakez nuance lisi.

Nuancat e Shijes

Ngjyra : e arte

Aroma e fresket dhe me nuance te frutit te dardhes. E prodhuar bukur dhe balance shijesh delicate.

Shije : Nuanca karakteristike te embla dhe frutore. Merr shijet e karamelit, kremit, maltit, dhe pakez nuance lisi.

Medalje Ari 2013

International Spirits Challenge (ISC) Konkursi Nderkombetar i Alkoolit

Medalje argjendi 2012

International Wine and Spirit competition (IWSC) Konkursi Nderkombetar I Vererave dhe Alkoolit