Bavaria 5% alk

Birra Bavaria është birrë premium e cila vjen në tregun botëror nga një biznes familjar me pronësi hollandeze. Familja që ka trashëguar këtë biznes është familja Swinkels.

Prodhimi i birrës Bavaria i ka fillimet në vitin 1719. Birra Bavaria importohet në 120 vende të botës. Ajo prodhohet me teknologjinë më të përparuar të kohës.

 

Sekreti i prodhimit të birrës janë përbërësit. Bavaria është birrë që prodhohet me ujë të pastër mineral i cili gjendet në burimet e fabrikës. Janë rreth 20 burime me thellësi 200 m nën tokë nga ku merret ujë mineral për prodhimin e kësaj birrë treqind vjeçare. Burimi i ujit është 25,000 vjeçar dhe uji duke kaluar në shtresa të ndryshme të nëntokës bën një filtrim natyral dhe njëkohësisht pasurohet me kripra minerale. Birra Bavaria është e vetmja birrë në shtetin e Hollandës që prodhohet me ujë mineral natyral.

Përbërës tjetër shumë i rëndësishëm në prodhimin e birrës është Malti. Malti për mjeshtrat e prodhimit të birrës Bavaria është i shenjtë, ndaj ata e prodhojnë vetë Maltin dhe kujdesen që nga faza fillestare e cila fillon me përzgjedhjen e farave të elbit, mbjellja dhe deri në fund të fazës të prodhimit.

Asgjë nuk është rastësi ndaj ata kujdesen për çdo detaj që e bën birrën Bavaria të ketë shije speciale dhe kjo shije të jetë e njëjtë për çdo konsumator në mbarë botën.

“That‘s more like it” 

 

Birra Bavaria Premium Shishe 330 ml, 5 % alk.

Është Birra jonë më e famshme, Birrë Premium e njohur për shijen jashtëzakonisht të veçantë dhe origjinale. Shishja e saj është unike në grykën e saj shishja ka formë trekëndore që simbolizon busullën trekëndore të tre vëllezërve Swinckels.

  • E përpunuar me 100 % ujë të pastër natyral mineral
  • Bavaria Premium përmban malt, elb, grurë dhe maja birre
  • Birrë Premium me 5 % Alkool
  • Temperatura e sugjeruar për tu shërbyer 6 0C

Sasia: 330 ml

Njësia/ Koli: 24 Copë

Lloji i paketimit: Shishe Qelqi   
Barcode: 8714800011211

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

Birra Bavaria Premium Can 500 ml, 5 % alk.

Sasia: 500 ml

Njësia/ Koli: 24 Copë

Lloji i paketimit: Kanace

Barcode: 8714800007191

                                                     

 

                                          

                                                                                                                                                                                                 

Birra Bavaria Premium Can 330 ml, 5 % alk.

Sasia: 330 ml

Njësia/ Koli: 24 Copë

Lloji i paketimit: Kanace

Barcode: 8714800003216