Bavaria 0.0% alk

Birra Bavaria është birrë premium e cila vjen në tregun botëror nga një biznes familjar me pronësi hollandeze. Familja që ka trashëguar këtë biznes është familja Swinkels.

Prodhimi i birrës Bavaria i ka fillimet në vitin 1719. Birra Bavaria importohet në 120 vende të botës. Ajo prodhohet me teknologjinë më të përparuar të kohës.

Sekreti i prodhimit të birrës janë përbërësit. Bavaria është birrë që prodhohet me ujë të pastër mineral i cili gjendet në burimet e fabrikës. Janë rreth 20 burime me thellësi 200 m nën tokë nga ku merret ujë mineral për prodhimin e kësaj birrë treqind vjeçare. Burimi i ujit është 25,000 vjeçar dhe uji duke kaluar në shtresa të ndryshme të nëntokës bën një filtrim natyral dhe njëkohësisht pasurohet me kripra minerale. Birra Bavaria është e vetmja birrë në shtetin e Hollandës që prodhohet me ujë mineral natyral.

Përbërës tjetër shumë i rëndësishëm në prodhimin e birrës është Malti. Malti për mjeshtrat e prodhimit të birrës Bavaria është i shenjtë, ndaj ata e prodhojnë vetë Maltin dhe kujdesen që nga faza fillestare e cila fillon me përzgjedhjen e farave të elbit, mbjellja dhe deri në fund të fazës të prodhimit.

Asgjë nuk është rastësi ndaj ata kujdesen për çdo detaj që e bën birrën Bavaria të ketë shije speciale dhe kjo shije të jetë e njëjtë për çdo konsumator në mbarë botën.

“That‘s more like it” 

Bavaria “0.0% Premium Original” e përpunuar me teknikat më të avancuara të prodhimit të birrës. Bavaria me 0.0% alkool është e vetmja birrë e liçensuar “Produkt Hallall” nga Komuniteti Islamik për personat që respektojnë fenë Islame.

Birra Bavaria Premium Shishe 330 ml, 0% alk.

 100% Pilsner me 0.0% alkool – e përpunuar me teknikat më të avancuara në prodhimin e birrës. Birrë me shije Autentike.

 • E përpunuar me ujë të pastër natyral  mineral
 • Një aromë elbi, ëmbëlsia natyrore e grurit balancon bukur nuancat e hidhura të birrës.
 • Vetëm 24 kcal për 100 ml

Temperatura e sugjeruar për tu pirë 6 0 C

Sasia: 330 ml

Njësia/ Koli: 24 Copë

Lloji i paketimit: Shishe Qelqi

Barcode: 8714800003384

Birra Bavaria Premium Kanaçe 500 ml 0.0 % alk.

100% Pilsner me 0.0% alkool – e përpunuar me teknikat më të avancuara në prodhimin e birrës. Birrë me shije Autentike.

 • E përpunuar me ujë të pastër natyral  mineral
 • Një aromë elbi, ëmbëlsia natyrore e grurit balancon bukur nuancat e hidhura të birrës.
 • Vetëm 24 kcal për 100 ml

Temperatura e sugjeruar për tu pirë 6 0 C

Sasia: 500 ml

Njësia/ Koli: 24 Copë

Lloji i paketimit: Kanaçe

Barcode: 8714800011426
 1. Birra Bavaria Premium Kanaçe 500 ml 0.0 % alk. 

100% Pilsner me 0.0% alkool – e përpunuar me teknikat më të avancuara në prodhimin e birrës. Birrë me shije Autentike.

 • E përpunuar me ujë të pastër natyral  mineral
 • Një aromë elbi, ëmbëlsia natyrore e grurit balancon bukur nuancat e hidhura të     birrës.
 • Vetëm 24 kcal për 100 ml
 • Temperatura e sugjeruar për tu pirë 6 0 C

Sasia: 500 ml

Njësia/ Koli: 24 Copë

Lloji i paketimit: Kanaçe

Barcode: 8714800003124