JELEN

Cdo pike e birres Jelen eshte e perziere me eksperience shekullore dhe pasionin e prodhuesve te birres per ti kthyer perberesit ne birre me shije superiore. Eshte nje birre e bute me shije te dallueshme, e shoqeruar me shije te hidhur te kenaqshme, qe I jep nje shije te vecante freskuese. Kjo shije eshte zgjidhja e preferuar e atyre qe duan birren lager me cilesi te larte. Birra Jelen sherbehet ne temperature nga 3 ne 5 C ° per te ruajtur cilesine.

Jelen Pivo eshte nje birre lager me ngjyre te zbehte e prodhuar ne birrarine Apatin, ne Serbi, e cila eshte prone e kompanise ameriko-kanadeze Molson Coors. Permban 5% alkool dhe I perket grupit te birres se lehte. Kjo birre ka fituar shume cmime brenda Serbise dhe eshte pjese e shume sposorizimeve. Logoja e saj eshte nje dre i kuq, pasi jelen do te thote dre.