Bony Ltd.

Aktiviteti kryesor I kompanise Bony Ltd. Eshte prodhimi i pijeve jo-alkoolike dhe lengjeve te frutave. Fabrika filloi me prodhimin e shurupave ne shtator te vitit 1997. Qe atehere, me miliona kliente te kenaqur kane shuar etjen me lengjet e kompanise “Bony”.

Ne vitin 1998, kompania “Bony” filloi prodhimin e pijeve pa gaz, dhe ne vitin 2000 ngre siparin, me shume sukses, prodhimi i lengjeve te frutave.