Czar`s Gold Vodka

Czar`s Gold

Premium vodka Czar`s Gold është distiluar sipas një recetë që në kohën e Petrinës, recetë me mjaltë në të cilin janë zhytur lule nga pema e blirit. Ajo është distiluar nga alkool luksoz dhe korrigjohet me ujë të pastër nga Liqeni Ladoga. Czar`s Gold është pastruar nga rrjedhja nëpër një varg filtrash membaranore të veçantë të filetuara prej ari Vetëm Czar`s Gold është pasuruar nga jonet e arit 24 karat.

Në 10 vitet e fundit Czar`s Gold dhe Koleksioni Imperial Gold kanë fituar shumë çmime në konkurset ndërkombëtare të degustimit dhe në panairet ushqimore.

Paraardhësit tanë të dikurshëm ishin të vetëdijshëm për vetitë rinuese të arit.  Nuk është e cuditshme që faraonët egjiptiane arritën të marrin mjaft nga ky metal i çmuar. Kleopatra ka përdorur implantet me fije ari për rinovimin e lëkurës së saj të fytyrës. Në mitologjinë greke, shpesh është përmendur dhe është bërë « Rinimi me mollë ari».

Czar`s Gold ruan traditën e kohës të artë të Rusisë.

Përbërja: ujë nga liqeni i Ladoga-s, alkool 40%

Prodhuesi: Ladoga Group JSC

Origjina: Rusia

 

 

Sasia: 700 ml                                                         Sasia: 1000 ml

Alkool: 40%                                                           Alkool: 40%

Lloji i paketimit: Shishe Qelqi               Lloji i paketimit: Shishe Qelqi

Barcode: 4603514002421                             Barcode: 4603514002469