C’ZARS GOLDEN SNOW VODKA

 C’ZARS GOLDEN SNOW 

 

Vodka C’ZARS GOLDEN SNOW është një kryevepër e vërtetë e koleksionit C’ZARS VODKA, prodhuar nga Ladoga. Ideja e krijimit të kësaj vodke erdhi pas shumë viteve të suksesit në mbarë botën e vodkas C’ZARS GOLD.  Kërkesa e konsumatorëve ishte për vodkan unike ruse e cila nuk ka konkurrentë të këtij lloji. Kështu lindi produktin e ri ekskluziv: vodka C’ZARS GOLDEN SNOW, shishet e të cilave prodhohen ekskluzivisht nga Ladoga për furnizimet e eksportit në sasi rreptësisht të kufizuara.

Emri C’ZARS GOLDEN SNOW gjithashtu nuk lindi rastësisht. Dimri real rus është magjepsës dhe unik në fenomenin e tij të bukurisë.  Turnet e turistëve të huaj për Krishtlindjet dhe Vitin të Ri në Rusi janë shumë të njohura. Dhe gëzofi, rënia butësisht e borës është pamje e pakrahasueshme magjepsëse në Rusi.  Kështu lindi koncepti për të vendosur Dimrin Rus në cdo shishe. Nëse ju merrni nje shishe C’ZARS GOLDEN e tundni dhe e vendosni poshtë ju mund të përjetoni pamje interesante të dimrit perandorak rus me rënien në heshtje të flokëve të dëborës.

Shishja në të cilën është futur C’ZARS SNOW GOLDEN është bërë prej qelqi transparent mjekësor me dekorimin 24-karat ar. Medalion oval me portretin e perandorit te Rusisë Peter i I në anën e përparme të shishes.

Përbërësit: Pije me ujë kurativ, gjallërohet me etil të rafinuar “Luks”, “flokë bore” 23 karat – ar “shtesë ushqimore”.

Sasia: 0,7 L. Alkooli: 40%

Sasia: 1000 ml

Lloji i paketimit: Shishe Qelqi

Barcode: 4603514006160