Czar’s Original Vodka

Czar’s Original Vodka

Premium Russian Vodka

Czar’s Original Vodka është distiluar në bazë të një recetë që shkon prapa në kohë në epokën e Pjetrit të Madh. Czar’s Original është bërë një nga dhuratat e Ladoga me linjë prodhimi në Shën Petersburg e prodhuar nga alkool premium gruri dhe ujë i butë i liqenit Ladoga.

Lule nga pema e blirit ekstrakt dhe mjaltë janë shtuar për ti dhënë shije.Para se të futet në shishe, Czar’s Original Vodka është e lejuar që të qëndrojë për një kohë për të zhvilluar një shije më të arrirë.  Czar’s Original nuk ngutemi.

Czar’s Original Vodka është një pije e vërtetë mbretërore në tryezën tuaj festive!

Përmbajtja: ujë nga liqeni i Ladoga-s, alkool 40%

Prodhuesi: Ladoga Group JSC

Origjina: Rusia

Sasia: 700 ml                                                            Sasia: 1000 ml

Lloji i paketimit: Shishe Qelqi                                Lloji i paketimit: Shishe Qelqi

Barcode: 4603514002704                                      Barcode: 4603514000922