Czar’s Village Vodka

Czar’s Village Vodka 

Premium vodka

Ladoga prezanton Czar’s Village, një vodka ekskluzive super premium e distiluar zhytur në mjaltë, qershi shpendësh dhe gjethe të mjedrës sipas një recetë të veçantë që është konsideruar e humbur për vite, por është zbuluar kohët e fundit në arkivin e muzeut Tsarskoe Selo. Kjo vodka nga bodrumet e rezidencës verore të Romanovëve ishte pija e preferuar në pritjet zyrtare,                                                                                 ballot dhe maskaradat.

Ajo ishte gjithashtu pije zyrtare për kurorëzimet e monarkëve rus. Ritualin e kurorëzimit, ose të “ngjitjes në fron”, gjë e cila ka filluar që në kohën e mbretërimit të Ivanit të III. Gjithmonë ka qenë një ngjarje luksoze dhe magjepsese rituali i kurorëzimit. Kjo recetë unike e vodkas lejohet nga mbretërit dhe oborrtarët e tyre për të qëndruar si model gjatë gjithë maratonës së pijeve alkolike.

Edhe mjekët njohën vlerat e dobishme të kësaj pije. “Ajo është e mirë për zemrën dhe stomakun tuaj, ajo ju forcon dhe ju bën të ndjeheni ngrohtë brenda”, ka shkruar një mjek në raportin e tij. Mjekët kanë përdorur këtë vodka si një kurë për më shumë se një sëmundje, si fizike ashtu dhe mendore, bujarisht e shpërndanin atë tek pacientet në formë të pastër dhe të mbushur.

Përbërja: ujë nga liqeni i Ladoga-s, alkool 40%

Prodhuesi: Ladoga Group JSC

Origjina: Rusia

Sasia: 750 ml

Lloji i paketimit: Shishe Qelqi

Barcode: 4603514001448