Dobro pastrues xhamash

Dobro pastrues xhamash

Dobro pastrues xhamash

Dobro eliminon shpejt dhe lehtë yndyrat dhe papastërtitë nga dritaret, të shkaktuara nga tymi dhe pluhuri. Aplikoni në të gjitha sipërfaqet e lëmuara, për të hequr njollat, rezultati është shkëlqim i pastër.

Përdorimi:  Spërkat në mënyrë të barabartë me llak të gjithë sipërfaqen me një leckë të butë fshij dhe largo papastërtitë.

Keshilla: (etiketat e sigurise): Mbani larg vendeve që mund të arrihen nga fëmijët. Në rast të kontaktit në sy, menjëherë shpëlarjeni. Njerëzit me lëkurë të ndjeshme apo të dëmtuar duhet të shmangin kontaktin e zgjatur me një krah. Prova e aseteve të duarve në ujë.

Jeta raft: 3 vjet nga data e prodhimit të shënuar në paketim

Sasia: 750 ML

Njësia/ Kuti: 18.35 kg (6 Copë)

Lloji i paketimit:  Pet

Barcode: 8606105863421