Dobro Zbutes

Dobro Zbutes

Dobro Zbutes Rrobash 

Siguron butësinë e rrobave, lehtëson hekurosjen dhe netraulizon pandryshueshmërinë e elektricitetit. Pasurojnë pëlhurat duke i bërë ato të veçanta në sajë të butësisë perfekte. Produkte të pëlqyera nga konsumatorët. Të gjitha aromat janë të këndshme dhe që zgjasin si në rroba të lagura dhe në të thata.

Përdorimi: Shtoni në fund të çdo larje peshën e treguar në udhëzim. Nuk aplikohet direkt në rroba.

Këshillat: Pas larjes bëni shplarjen e duarve me ujë të pastër. Njerëzit me lëkurë të ndjeshme apo të dëmtuar të shmangin kontaktin me zbutësin. Në rast të kontaktit me sy, shpërlarjeni menjëherë me ujë te bollshëm. Mbajeni larg femijëve. Ruajeni në temperaturën mbi  5 0 Celsius.

Afati i përdorimit: 18 muaj nga data e prodhimit e shënuar në paketim.

 

Sasia: 2000 ml

Njësia/ Kuti: 12.42 kg (6 Copë)

Lloji i paketimit:  Pet

  • Barcode Irisa: 8606106616781
  • Barcode Manjola: 8606106616798
  • Barcode Jargovani: 8606106616897
  • Barcode Narcisa: 8606106616804