Ilaç Rrobash Dobro

Ilaç Rrobash Dobro

Ilaç rrobash për larje me makinë dhe me dorë në aromë lule bliri/ mimoze

Një formulë që siguron bardhësi rrezatuese që ngelet në mëndjen tuaj, mbron intensitetin dhe freskinë e ngjyrave, pengon kalimin e ngjyrave nga një pëlhurë në tjetrën, nuk dëmton pëlhurat delikate, largon në mënyrë efektive njollat rezistente dhe e bën larjen tuaj përsosmërisht të pastër si në temperatura të ulta ashtu dhe në ato të larta.
Pastrues universal për larje me makinë larëse dhe me dorë – me aromë lule bliri të çelur. Produkti ruhet në vende të freskëta e të thata.  Me  3 kg dhe ju do realizoni 25 larje për rroba mesatarisht   të pista.
Cilësia e produkteve kontrollohet rregullisht në përputhje me standardet më të larta europiane.

 

Sasia: 3 kg
Njësia/ Kuti: 18.35 kg (6 Copë)

Lloji i paketimit: Pet
Barcode Bliri: 8606106251678                  Barcode Mimoza: 8606107795355