JOHNNIE WALKER BLACK LABEL

JOHNNIE WALKER BLACK LABEL 12 vjecar

70cl / 40%

-Uiski i perziere skocez – Shishja ikone katrore e “Johnnie Walker Black Label’s” ben qe te jete nder me te njohurat shishe te uiskit ne bote, dhe eshte gjithashtu nje nga pijet e preferuara te kritikut te uiskit Jim Murray: “Po te kete nje pije me shije me te mendafshte ne treg ditet e sotme, atehere une nuk e kam pare akoma…nje nga uiskit e bere me mjeshterisht rikthehet me gjithe lavdine e tij.”