La Trappe

La Trappe

Një histori e vërtetë për një markë të vërtetë.

Çdo birrë “La Trappe” është një birrë e pastër.

Birrat e vetme të krijuara me durim, pasion dhe me traditë zejtarie.

Produkt Autentik “Trappist”

Birra është me të vërtetë Birrë “Trappist” nëse është e shoqëruar me etiketën që shikoni më poshtë. Etiketa tregon origjinalitetin e produktit.

Birra është birrë “Trappist” vetëm nëse:

 1. Eshtë prodhuar brenda mureve të manistirit “Trappist”
 2. Nën kontrollin e murgjërve
 3. Pjesa e përfitimeve të fituara nga prodhimi i birrës dhurohet për vepra të mira

Arsyet pse “Trappist” filloi të prodhonte birrë ishin:

– Cilësia e ujit të pijshëm

– Nevoja e tyre për pavarësi

– Detyra e tyre për të ofruar bamirësi

Murgjit janë pronarët e markës. Edhe në ditët e sotme, birra prodhohet sipas rregullave të “Trappist”. Vëllezërit Isidorus ishin mjeshtrat e parë të prodhimit të kësaj birre.

La Trappe këmbëngul për një birrë të ndershme dhe të pastër.

La Trappe “Shijo Qetësinë”

 

La Trappe Witte Trappist (5.5%)

 • E para në botë dhe vetëm birra e bardhë “Trappist” që vazhdon të fermentohet lehtë edhe pas mbushjes së shisheve
 • Prodhohet duke përdorur vetëm ujë, grurë, dhe hops
 • Nuk janë shtuar bimë të tjera
 • Një freski e vërtetë e cila shuan etjen me një karakter të rafinuar.

 

Sasia: 330 ml

Njësia/ Koli: 24 Copë

Lloji i paketimit: Shishe Qelqi

Barcode: 8711406985489

 

La Trappe Blond (6.5%)

 • Kjo birrë me shkëlqim të artë krenohet me një aromë të pasur, dhe me një shije të freskët fruti. Shije e lehtë dhe e ëmbël malti
 • Ajo ka hidhërim të butë dhe shije miqësore
 • Një përzierje e mirë-balancuar e kompleksitetit dhe thjeshtësisë. La Trappe Blond vazhdon të fermentohet në shishe.

 

Sasia: 330 ml

Njësia/ Koli: 24 Copë

Lloji i paketimit: Shishe Qelqi

Barcode: 8711406032602

 

 La Trappe Dubbel (7%)

 • La Trappe Dubbel ka ngjyrë të thellë kafe dhe shkumë tërheqëse ngjyrë bezhë
 • Përdorimi i malt karamelit i jep pak ëmbëlsi dhe aromë lehtësisht me karakter aromatik të karamelizuar.

Sasia: 330 ml

Njësia/ Koli: 24 Copë

Lloji i paketimit: Shishe Qelqi

Barcode: 8711406000564

 

 

 

 

La Trappe Bockbier (7%)

 • Ky produkt unik sezonal është e vetmja birrë bock “Trappist” në botë
 • Ajo ka ngjyrë të thellë të kuqe, shije të pasur dhe intensive me aromë malti
 • Llojet aromatike hop dhe tipet e maltit të djegur e bëjnë këtë birrë me hidhërim delikat që çuditërisht përzihet mirë me një nuancë të lehtë ëmbëlsie.

 

Sasia: 330 ml

Njësia/ Koli: 24 Copë

Lloji i paketimit: Shishe Qelqi

Barcode: 8711406323250

 

 

La Trappe Tripel (8%)

 

 • Aroma La Trappe Tripel ështe pak malt dhe pak estery
 • E lehtë dhe e thatë në amëz me prekje fine të hidhur
 • Kjo birrë ia detyron karakterin dhe aromën e saj të freskët përdorimit të koriandrit, erëzave dhe bimëve të tjera, si edhe pas fermentimit në shishe
 • E fortë, bjonde e errët.

 

 

 

Sasia: 330 ml

Njësia/ Koli: 24 Copë

Lloji i paketimit: Shishe Qelqi

Barcode: 8711406000496 

La Trappe Quadrupel (10%)

 • Quadrupel është birra e rëndë e La Trappe-së, me një ngjyrë mahnitëse qelibar
 • Aroma e saj është e ngrohtë dhe intensive është e pasur dhe e balancuar me finesë
 • Pak e ëmbël dhe këndshëm pak e hidhur
 • Quadrupel vazhdon të fermentohet edhe pas mbushjes në shishe dhe ofron aromat e bananes, bajames, vaniljes e të tjerave.

 

 

Sasia: 330 ml

Njësia/ Koli: 24 Copë

Lloji i paketimit: Shishe Qelqi

Barcode: 8711406022207

 

Shënim: Esteri janë aroma që prodhohen gjatë fermentimit të birrës, ato kanë erërat e frutave si dardha, bananja, trëndafili e të tjera.