Larës Enësh Dobro

Larës Enësh Dobro

Larës i enëve Dobro

Pastrues për larje enësh me dorë me aromë limoni

Larësi i enëve Dobro është krijuar me lëndë të para cilësore, Larësi i enëve fokusohet në lehtësinë, shpejtësinë dhe cilësinë e larjes së enëve me dorë, e cila përfshin efikasitetin në heqjen e yndyrnave dhe njollave më të vështira, efikastet të lartë edhe në ujë të ftohtë dhe ph i pranueshëm për zbutjen e duarve.

Jeta në raft: 2 vjet nga data e prodhimit shënuar në paketim.

Sasia: 1000 ml
Njësia/ Kuti: 12.85 kg (12 Copë)
Lloji i paketimit: Pet
Barcode: 8606106097832