“LOVE YOU ” Molle

Leng Molle me 100 % frut

 Prodhuar me fruta te verteta te rritura ne menyre natyrale dhe te shendetshme, te perzgjedhura me kujdes dhe me  dashuri per ju.

Lengu i molles ndihmon zemren,ul kolesterolin,forcon kockat,rrit imunitetin dhe permireson shikimin ,parandalon daljen e thinjave,ndihmon ne dobesimin.

Perberja : Leng i koncentruar molle,leng limoni.Leng i pasterizuar.

Sasia: 200 ml

Njesia/Koli:3.12 kg (15 cope)

Lloji i paketimit :Shishe Qelqi

Love You Molle 100% frut - Barcode: 3875000054998

Love You Molle mbi 50 % frut - Barcode : 3875000054608