“LOVE YOU ”Pjeshke

Leng Pjeshke mbi 50% frut

Prodhuar me fruta te verteta te rritura ne menyre natyrale dhe te shendetshme,te perzgjedhura me kujdes dhe me dashuri per ju.

Lengu i pjeshkes ndihmon ne qarkullimin e gjakut,permireson shikimin,riperterin lekuren,pastron trupin nga toksinat dhe permban antioxidante.

Perberja:uje, leng i koncentruar pjeshke,leng limoni. Leng i pasterizuar.

Sasia : 200 ml

Njesia/Koli: 3.12 kg(15 cope)

Lloji i paketimit: Shishe Qelqi

Love You Pjeshke- Barcode: 3875000054615