Orangina

Orangina

Orangina

PREJ 80 VITESH NË TREG,

ORANGINA ËSHTË NJË BRAND BOTËROR I

MIRËNJOHUR I CILËSISË SË PARË. ORANGINA SJELL AROMËN UNIKE TË MESDHEUT NËPËRMJET SHIJES

SË SAJ AUTENTIKE TE PORTOKALLIT ME ORIGJINALITETIN E COPAVE NATYRALE TË FRUTIT.

 

HISTORI

Leon Beton nga Algjeria ndërsa shikonte magazinat të mbushura plot me portokall mendonte për një mënyrë tjetër se si njerëzit mund të shijonin Portokallin.Në një panair në Marseille në vitin 1936, ai u njoh me Dr.Trigo, një farmacist Spanjoll, i cili ishte duke përgatitur një pije me bazë portokalli.  Ai mori formulën dhe filloi të prodhonte pijen në Algjeri.  Në atë kohë Orangina ishte pija më e preferuar në kafenetë franceze e cila sillte gëzimin e pranverës me paraqitjen e saj unike dhe shijen e mrekullueshme të portokallit. Që atëherë, marka është rritur në pije më të natyrshme dhe origjinale të butë në shumë vende të botës. Natyrore, për shkak të recetës së saj të veçantë, duke përfshirë pulpë portokalli. Origjinale, në sajë të shisheve të saj portreti, rituale të lëkundjes dhe fushatave të tij të larmishme reklamuese.

Orangina është e vetmja pije e gazuar e cila

tundet përpara përdorimit.

Tundni butësisht shishen për të përzier

frutat brenda dhe zbuloni shijen e

mrekullueshme, ORANGINA!

                                                                                                                                                                        Orangina  Original –   250 ml e gazuar

                                                                                                                                                                        Orangina Rouge      –   250 ml e gazuar