Pije Energjike B52

Pije Energjike B52 “Original From Holland”

Një pije e vërtetë energjike me një karakter dallues.  Nje pije energjike me ngjyrë të artë dhe të qartë, me përmbajtje kafeinë taurine, vitamina të shtuara dhe sheqerna që ju japin nxitjen që ju nevojitet. Aroma dhe shija zgjojnë interesin tuaj: kënaqësisht me shije frutash, kënaqësisht e ëmbël. Shije që ju sjell nota ëmbëlsie të qershisë, ananasit dhe vaniljes, bilanci në mes të ëmbëlsisë dhe thartësisë prodhon një pije të parezistueshme. Vetëm pas disa gllënjkave, ju do të jeni të ngarkuar me energji. Një mënyrë e këndshme për tu furnizuar. Pije me aciditet të lehtë.

Pija energjike B52 gjithashtu prodhohet vetëm dhe eksluzivisht në Hollandë. Kjo pije energjike prodhohet nga fabrika “Bavaria”.

Shenjat dalluese të produktit origjinal janë:  Vendi i prodhimit ku cilësohet “Produced in Holland”

  • Kanaçja ngjyrë gri me të kuqe me “Barkod 871…”
  • “Tapa e kuqe” në pjesën e sipërme të kanaçes. Risi e vitit 2015 që krijon një avantazh konkurues me produktet fallco edhe ato konkurente të drejtëpërdrejta.

 

Sasia: 250 ml

Njësia/ Koli: 24 Copë

Lloji i Paketimit: Kanaçe

BarCode: 8714800012645