“LOVE YOU ” Kokteil

                          Kokteil mbi 50% frut

Kokteil eshte leng i perbere nga fruta pjeshke, molla, nectar portokalli.

Prodhuar me fruta te verteta te rritura ne menyre natyrale  dhe te shendetshme, te perzgjedhura me kujdes dhe me dashuri  per ju.

Thuaje gjithcka me dashuri. A e dini se ? Kokteili i frutave mbi 50% frut. Nje kokteil shijesh dhe ngjyrash por dhe me vitaminash per nje dite plot me energji dhe pozitivitet.

Perberja: uje, leng pjeshke 30%, leng molle 15%, koncentrat leng portokalli 5%, e tharte limoni. Leng i pasterizuar.

Sasia: 200 ml

Njesia/Koli: 3.12 kg (15 cope)

Lloji i paketimit: Shishe Qelqi                        Barcode: 3875000054646