RODENBACH Grand Cru

RODENBACH Grand Cru

Grand Cru nga RODENBACH eshte lene, mesatarisht, per nje kohe me te gjate ne fuci lisi, te quajtura foeders, ne “katedralen e birres” se Roeselare, gje qe con ne nje version me te forte te birres se metodes “Flanders Red-Brown”. RODENBACH Grand Cru perbehet nga of 1/3 birre e re dhe 2/3 birre e maturuar 2 vite ne fuci lisi. Rezultati eshte nje birre komplekse, me nuanca te drurit dhe te esterit, e ngjashme me veren dhe shije qe te mbetet ne goje, ashtu si vera Grand Cru.

Michael Jackson-i e quajti kete birre si nje pije klasike boterore dhe si “vera Burgundy e Belgjikes”.

Tipare karakteristike

Fermentim i perziere – Birre ngjyre Kuqe-Kaf Flanders
Produkt I njohur vendas– 6% ABV

Indetititeti I Brand-it

Vlerat e brand-it:
(Produkt) Unik – Vendosur – Serioz
I fuqishem – I cilter – I sofistikuar

Momenti i duhur per tu shijuar:
Per njohesit, specialistet si dhe ekspertet e birres
Per tu relaksuar ose per kenaqesi personale
Shijohet vetem, por edhe ne nje grup te vogel miqsh

Awards

1996 All About Beers Magazine USA, Medalje ari, Birre e kuqe belge
1998 All About Beers Magazine Chicago USA, Medalje ari, 92 pike, Birre e kuqe belge
1999 All About Beers Magazine Chicago USA, Cmim I jashtezakonshem  94 pike, Birre e kuqe belge
2006 World Beer Cup Seattle USA, Medalje ari – Birre e hidhur e metodes belge
2010 World Beer Awards Tasting Beer.com (UK) – Birra me shije me te mire ne bote
2011 Stockholm Beer & Whisky Festival, Medalje ari, Birre me shije te vecante
2011 World Beer Awards Tasting Beer (WBA), Medalje ari
2012 Stockholm Beer & Whisky Festival, Medalje ari – Belgian Ale 6% +
2012 Brussels Beer Challenge, Medalje ari, Birre e Kuqe (Birre e Kuqe Flandre)
2013 World Beer Awards Tasting Beer (WBA), Medalje ari
2013 The International Brewing Awards, Medalje argjendi
2013 Brussels Beer Challenge, Medalje ari
2014 World Beer Awards Tasting Beer (WBA), Medalje ari
2014 Book “100 Besten Bieren der Welt”
2014 Brussels Beer Challenge, Medalje ari
2014 Belgium Beer Awards – Festivali dixhital, Medalje bronzi
2015 Australian International Beer Awards, Medalje ari
2015 world Beer Awards, Medalje ari
2015 Brussels Beer Challenge, Medalje ari
2016 Australian International Beer Awards, Medalje ari
2016 World Beer Awards, Medalje bronzi                                                                          2016 European Beer Star, Medalje Bronzi per Birren e Hidhur
2016 Brussels Beer Challenge, Medalje ari
2017 Gothenburg Beer and Whisky Festival, Medalje ari
2017 World Beer Awards, Medalje ari
2017 Brussels Beer Challenge, Medalje ari