Swinckel’s

Birra Swinckels’

Swinckels’ ka një ngjyrë të verdhë të artë dhe të qartë. Birrë pak hop dhe freskuesese, me aromë të plotë, të ëmbël, me shije hop dhe erëzash. Shije fruti dhe erëzash. Shije intensive, e zgjeruar me hidhësinë e saj të këndshme, më lart se mesatarja për një birrë të plotë Pilsner. Birrë e plotë dhe e trashë, në të cilën e hidhura e këndshme zgjatet gjatë konsumimit të saj. Swinckels’ të lë shije djegëse në gojë mbasi është konsumuar e tëra.

Swinckels’ është krijuar nga erëzat Cascade hop (bimë) e luginës Yakima në Amerikë dhe nga hop Polaris (bimë) që rritet në Hallertau, Gjermani. Këto erëza i japin birrës Swinckels’ karakterin unik, i cili mund të përshkruhet pak djegës dhe me shije fruti, me hidhësi të rafinuar duke përfunduar me një amëz të bukur e të lehtë. Kombinimi i përzierjeve unike të varieteteve hop, ujë mineral nga burimi i Bavarisë dhe veçanërisht zgjedhja e grurit nga ferma e vetë Bavarisë krijon një shije të veçantë që i jep Swinckels’ ‘karakterin e saj dallues, kompleks dhe freskues.

Shërbehet më mirë:  me ushqime aziatike, antipastat me peshk, sashimi, rosë Pekini

Sasia: 330 ml

Njësia/ Koli: 24 Copë

Lloji i paketimit: Shishe Qelqi

Barcode: 87308174