Urthel Samaranth

Birra Urthel Samaranth 12 Quadrium eshte nje birre e vecante malti, e prodhuar ne nje menyre qe vetem prodhuesit belg dine. Shije e plote dhe shtresat e ndryshme te saj e bejne kete birre perfekte per ne fund te vaktit ose ne fund te nje dite te vecante. Dhe kur deshironi dicka ndryshe, birra Urthel Samaranth 12 Quadrium, me shijen e saj te hidhur eshte dicka komplet e vecante… Provojeni! E prodhuar se pari ne Van Steenberge, tanime eshte e zhvendosur ne birrarine e La Trappe, ne Koningshoeven.

Urthel Samaranth

Stili Abbey Quadrupel / Abt

E prodhuar per Brouwerij De Leyerth

E prodhuar nga La Trappe Trappist – Abdij O.L.V. Koningshoeven (Bavaria)

Berkel-Enschot, Netherlands