VENDODHJA

Magazinat dhe zyrat tona qëndrore ndodhen midis Shkodrës dhe doganës të Hanit të Hotit. Ne jemi të pozicionuar këtu strategjikisht:

  • 5 km larg doganës se Hanit të Hotit
  • 118 km larg Tiranes