Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com
Menaxher shitjesh
Ne po kërkojmë një menaxher shitjesh me përvojë për t’iu bashkuar ekipit tonë. Si menaxher shitjesh, ju do të jeni përgjegjës për udhëheqjen e një ekipi profesionistësh të shitjeve dhe nxitjen e rritjes së shitjeve për kompaninë tonë. Ju do të luani një rol kyç në zhvillimin dhe zbatimin e strategjive të shitjeve, menaxhimin e llogarive kryesore të klientëve dhe arritjen e objektivave të shitjeve.
BM Group
Apliko Tani