Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com
Previous slide
Next slide
Lajme & Evente

Përditësohu me të rejat dhe eventet e BM Group. Mëso më tepër rreth produkteve, arritjeve dhe angazhimeve tona sociale.

Our Brands
Standartet më të larta të distribucionit në vend

BM Group, lider i tregtimit dhe distribucionit në sektorin e pijeve, është themeluar në 2004 në Koplik, Shkodër. Prej dy dekadash sigurojmë për klientët dhe bashkëpunëtorët tanë një shërbim profesional, korrekt e të përkushtuar.

 Në sajë të stafit të ekspertëve të huaj e vendas, logjistikës të avancuar dhe pasionit për cilësi e rritje të vazhdueshme, jemi sot një nga aktorët kryesorë në industri. 

BM Group është partner zyrtar i markave të njohura ndërkombëtare dhe sigurohet të ndjekë më përpikmëri politikat e kompanive mëmë në ruajtjen e origjinalitetit dhe prestigjit të markës.


Sot, kompania jonë ushtron aktivitetin e biznesit jo vetëm në Shqipëri e por edhe në Kosovë, Maqedoni e Veriut, Mal i Zi, Serbi, Slloveni, Greqi, Itali, Angli e Shtete të Bashkuara.


Kamionë
0
Furgonë
0
Makina Pick Up
0
Caddy
0
Refrigerates

Pikat e forta që na përkufizojnë!

Përvojë dhe Profesionalizëm

Prej dy dekadash mundësojmë zgjidhje të personalizuara dhe produktet më cilësore, për t’ju përshtatur kërkesave të tregut.

Portofol me produkte të ndryshme

Gama e gjerë prej 47 artikujsh, duke përfshirë markat e njohura, që ofrojnë produkte cilësore të sigurta dhe konkurruese.

Distribucion Ndërkombëtar

Rrjet i konsoliduar distribucioni në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni e Veriut, Serbi, Greqi, Sllovenu, SHBA, UK, Itali.

Përkushtim ndaj klientit

Ekipi ynë është i përkushtuar për ofrimin e një shërbimi të shkëlqyer, komunikimit efektiv dhe suportit të personalizuar të bazuar në rritje dhe mbarëvajtje reciproke.

Më shumë se 1,225 klientë të kënaqur!
Birrat
Zbulo Produktet tona

Përjeto shijet e rafinuara dhe mjeshtërinë e prodhimit në sajë të përzgjedhjes tonë të birrave. 

Nga variantet klasike e deri tek produktet më të reja në treg.

Pije Alkoolike

Jemi krenarë që sjellim në treg një gamë të gjerë te vodkave dhe uiskit më të kërkuar në botë.

Pije Freskuese

Zgjidh mes asortimenteve të lëngjeve freskuese, nga tradicionalet, tek shijet e reja unike.

Pije Energjike

Zbulo nivele të reja të energjisë dhe përjeto kombinimin perfekt të shijes dhe vitalitetit.

Konsumatorë Besnik
0 K+
Partnerë
0 +
Shtete
0 +
Produkte
0 +
Pyetje???
Pyetjet më të shpeshta rreth BM Group

Jemi të përkushtuar në ofrimin e një shërbimi cilësor ndaj klientit. Gjeni më poshtë një listë me pyetjet më të shpeshta të ardhura nga klientët dhe përgjigjet përkatëse.
Për pyetje apo kërkesa të tjera të veçanta, mos hezitoni të na kontaktoni.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë pijesh të cilësisë më të lartë, duke përfshirë pijet alkolike, lëngjet e frutave, birrat dhe pijet energjike. BM Group ka të drejtën e shpërndarjes të markave të njohura ndërkombëtare si Bavaria, La Trappe, 8S2, pija energjike origjinale nga Hollanda, e të tjerë.

Ne operojmë në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni e Veriut, Mal të Zi, Serbi, Slloveni, Greqi, Mbretëri e Bashkuar, SHBA dhe Itali. Shërbimet tona ofrohen tashmë përtej rajonit dhe kontinentit.

Ne jemi aktivisht të angazhuar në sponsorizim dhe pjesëmarrje në evente sociale, ekonomike, kulturore dhe ekologjike që sjellin përfitime në komunitetin vendas.

Kompania jonë operon në sajë të një procesi të detajuar logjistike dhe një flote makinash të lokalizuara në mënyrë strategjike. Në rastet e porosive me kapacitet tepër të lartë, kompania jonë bashkëpunon në transport me nënkontraktorë të jashtëm.

Ajo që na dallon nga të tjerët është fokusi në produkte të një origjinaliteti dhe cilësie të garantuar. Ne punojmë ekskluzivisht me marka të njohura dhe kemi prioritet ruajtjen e imazhit dhe reputacionit të secilit produkt.

Për informacione apo kërkesa të mëtejshme, jeni të lutur të kontaktoni në info@bm-shpk. Jemi gjithnjë në dispozicionin tuaj për t’ju dhënë informacionet që ju nevojiten.

Partneri juaj i besuar në distribucionin e produkteve cilësore!

Na ndiqni në faqet tona online: