Bm Group

Contact: +355 69 202 2725
Menaxher shitjesh
Ne po kërkojmë një menaxher shitjesh me përvojë për t’iu bashkuar ekipit tonë. Si menaxher shitjesh, ju do të jeni përgjegjës për udhëheqjen e një ekipi profesionistësh të shitjeve dhe nxitjen e rritjes së shitjeve për kompaninë tonë. Ju do të luani një rol kyç në zhvillimin dhe zbatimin e strategjive të shitjeve, menaxhimin e llogarive kryesore të klientëve dhe arritjen e objektivave të shitjeve.
BM Group
Apliko Tani