PALM

Birra e stilit “Spéciale Belge Ale” eshte nje nga birrat me te mira te fillim shekullit te 20-te. Kjo pije e fermentuar, e bute, me ngjyre karameli ka nje perqindje te arsyeshme alkooli.

Malti special PALM ndikojne te embelsia si e mjaltit, dhe majaja e perzgjedhur e PALM-it I japin asaj nje arome frutore. Nuanca te aromes nga Kenti I japin nje harmoni te lehte.

Tipare karakteristike

Fermentimi – Ngjyre qelibari – Birre speciale belge
Produkt I njohur vendas – 5.2% ABV

Malti ngjyre qelibar PALM

Malti ngjyre qelibari unik caktojn shijet kryesore te PALM: shije e bute e karamelit me embelsine e mjaltit. Procesi I perpunimit te maltit behet sipas udhezimeve specifike te PALM, qe kane si qellim karamelizimin natyral qe I jep birres shijen e saj te vecante.

Majaja e PALM

Aroma percaktohet deri ne njefare pike nga majaja. Permes perzgjedhjes intensive, familja Van Roy ka mbledhur nje koleksion te larmishem te majave, dhe secila prej tyre I jep birres nuancat frutore. PALM fermentohet me nje maja te vecante qe I jep nuancat e frutit te bananes.

Gota “tollumbac” e PALM

Gota e saj eshte e rrumbullaket dhe eshte e kenaqshme per syrin, e i pershtatet shume mire shijes se bute dhe momentit te duhur per te konsumuar nje PALM.

Identiteti I Brand-it

Vlerat e brand-it:
Origjinalitet – Karakteristike – Qelibar – Ciltersi – Kenaqesi

Momenti I duhur per tu shijuar:
Birre ekonomike – Per tu konsumuar me shoqeri
Te pihet me te afermit dhe miqte

Cmime

2015 – Brussels Beer Challenge – Medalje e argjendte
2017 – Brussels Beer Challenge – Medalie ari (kategoria birre ngjyre qelibari)