Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

Bavaria Malt Shegë

Shegë

Kategoria: Bavaria

Përshkrim
Zbuloni Bavaria Malt me shije shege. Një pije freskuese jooalkoliki që përfaqëson kombinimin perfekt të maltit dhe shijes të pakrahasueshme të shegës. Me ujë natyral mineral nga burimi ekskluziv i Bavarias, Bavaria Malt Shegë sjell traditën dhe inovacionin në një pije që do t’i shtojë ngjyra e gjallëri verës tuaj.
Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale