Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

Bavaria Witt 0% Alkool

Kanaçe 330 ml

Kateoria: Bavaria

Përshkrim
Një pilsner 100% joalkoolik, që realizohet me teknologjinë e avancuar bioreaktor, që mundëson prodhimin e një birre të cilësisë të lartë me 0.000% alkool. Bavaria 0.0% është e vetmja birrë e miratuar nga Komuniteti Mysliman si e përshtatshme për besimtarët. E realizuar me përbërësit më të mirë dhe ujë nga burimet ekskluzive të Bavarias, edhe pse tërësisht pa alkool, kjo birrë ruan shijen autentike dhe freskuese të birrës origjinale. Me aromë elbi, ëmbëlsia natyrore e grurit balancon këndshëm nuancat e hidhura të birrës. Rëkomandohet të konsumohet në 4° C. Zbuloni kënaqësinë e vërtetë të shijes origjinale të birrës, tërësisht pa alkool!
Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale