Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

Birra Bavaria Premium 5% alkool

Shishe 330 ml, 5% alkool

Kategoria: Bavaria

Përshkrim
Me një sukses shumëvjeçar në tregun shqiptar, Bavaria Premium është birra jonë “hit”. Shije autentike, e pasur, freskuese e plot aromë. Bavaria Premium është pija e preferuar e shqiptarëve në momentet e gëzimit e relaksit. Është origjinaliteti, cilësia dhe mjeshtëria në prodhimin e kësaj birre që i kanë dhënë suksesin që gëzon sot në mbarë botën. Bavaria premium ka një përmbajtje prej 5% alkool dhe prodhohet nga malti, elbi, gruri dhe majaja e birrës të cilësisë më të lartë.
Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale