Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

Cornet Oaked 8% alkool

Kategoria: La Trappe

Përshkrim
E krijuar si homazh për mbretin Salomon të Maldeghemit të shekullit të XI-të, Cornet mbart emrin e Theodor Cornet, këshilltarit të besuar të Kështjellës Diepensteyn. Një birrë bjonde, belge, e fortë, me përmbajtje 8.5% vol. alkooli, Cornet është një trashëgimi e mjeshtërisë të krijimit të birrës. Eksploroni shijem intriguese, me nota të lehta vaniljeje të krijuar nga copëzat e lisit të përfshira në procesin e prodhimit. Me Cornet, do të zbuloni shijen sublime të traditës.
Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale