Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

Bavaria Malt Mango Frut Pasion

Mango & Frut Pasioni

Kategoria: Bavaria

Përshkrim
Përjeto një parajsë të vërtetë tropikale me Bavaria Malt Mango & Frut Pasioni. Zbuloni kombinimin ekzotik të mangos të ëmbël dhe frutit të pasionit. Shijoni kombinimin intensiv frutor që ju sjell esencën e brigjeve të rrahura nga deti. E krijuar me saktësi, duke përdorur maltin më cilësor, Bavaria Malt Mango & Frut Pasioni është një arratisje e ëmbël freskie nga e zakonshmja.
Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale