Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

Fruvita Mollë-Dardhë

Kategoria: Lëngjet
Përshkrim
Në një kombinim të ëmbël, të freskët e të shëndetshëm, Fruvita Mollë-Dardhë sjell për ju më të mirën e natyrës. E krijuar nga fruta të përzgjedhura, të mbledhura direkt nga pema, Fruvita sjell në tryezën tuaj gëzim, shije dhe shëndet.
Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale