Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

Fruvita Mollë – Limon

Kategoria: Lëngjet
Përshkrim

Ky është lëngu ynë më freskues i shtypur drejtpërdrejt. Freskia e saj është rezultat i kombinimit unik të 6 mollëve lokale të shtypura drejtpërdrejt dhe 1 ½ gëlqereje të shtypur drejtpërdrejt të derdhur në çdo shishe. Ne nuk shtojmë ujë, sheqer, konservues apo aditivë të asnjë lloji.

Bima Fruvita ndodhet në qendër të rajonit të Smederevës dhe Grockës, rajoni më i famshëm i frutikulturës në vendin tonë. Ajo është e rrethuar nga pemishte dhe vreshta të mëdha nga të cilat, në fillim të sezonit që fillon tashmë në maj, frutat e sapo pjekura mbërrijnë në bimë dhe përpunohen ende të freskëta.

Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale