Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

Fruvita Mollë – Pjeshkë

Kategoria: Lëngjet
Përshkrim
Zbuloni ëmbëlsinë dhe vitalitetin në një shishe. Kombinimi mollë-pjeshkë është lëngu i përsosur për të shuar etjen dhe dëshirën për freskim. I bërë nga tul i vërtetë frutash, me prodhimet më të mira të natyrës. Freski dhe shije e përkryer në një pije që sjell për ju freski dhe shëndet.
Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale