Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

Fruvita mollë-qershi

Kategoria: Lëngjet
Përshkrim

Në çdo shishe hedhim vetëm lëngun e saposhtypur të 6 mollëve dhe purenë e 63 qershive. Ne nuk shtojmë ujë, sheqer, konservues apo aditivë të asnjë lloji.

Bima Fruvita ndodhet në qendër të rajonit të Smederevës dhe Grockës, rajoni më i famshëm i frutikulturës në vendin tonë. Ajo është e rrethuar nga pemishte dhe vreshta të mëdha nga të cilat, në fillim të sezonit që fillon tashmë në maj, frutat e sapo pjekura mbërrijnë në bimë dhe përpunohen ende të freskëta. Përpunimi zgjat deri në Nëntor kur mbretëresha e lëngjeve tona – Fruvita mollë e shtrydhur e freskët & asgjë tjetër e mbyll sezonin.

Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale