Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

Fruvita Mollë

Kategoria: Lëngje
Përshkrimi
Kategoria: Lëngje
Prezantimi i lëngut të mollës Fruvita 100% – një kënaqësi e pastër në çdo gllënjkë. I bërë nga mollët e shtrydhura fllad, ky lëng kap thelbin e mirësisë së natyrës. Pa ujë të shtuar ose konservues, është mishërimi i freskimit të pastër. Mollët janë përzgjedhur me kujdes nga pemishtet tona të njohura në Serbi, duke siguruar një përvojë premium dhe aromatike. Kënaquni me shijen e freskët dhe gjallëruese të lëngut të mollës Fruvita 100% dhe shijoni thelbin e vërtetë të frutave më të mira të natyrës.
Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale