Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

Fruvita Portokall 100%

Kategoria: Lëngjet
Përshkrim
Zbulo Fruvita Portokall, Lëng Natyral 100%. Pa konservantë apo ujë të shtuar, Fruvita Portokall 100% krijohet nga më të mirat e natyrës. Fruta të përzgjedhura, në një lëng të shijshëm e cilësor që i shton energji dhe gëzim ditës tuaj. Freski dhe shije e përkryer në një pije që sjell për ju freski dhe shëndet.
Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale