Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

Fruvita Rrush Manaferre Boronicë

Kategoria: Lëngje
Përshkrimi

100% lëng frutash nga mollë, rrush i kuq, aroni, boronica dhe manaferra pa shtimin e sheqerit, konservuesve dhe aditivëve.

Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale