Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

Hello Portokall Nektarinë

Kategoria: Lëngjet
Përshkrim

Përjetoni magjinë e Hello Portokall Nektarine – shoqëruesi juaj i fundit për lumturinë që shuan etjen.f shije frutash me një përmbajtje të reduktuar kalori prej të paktën 30%. Shuani etjen dhe ushqeni trupin tuaj me këtë përzierje të lezetshme.

E bërë me një përzierje uji, sheqeri, acidi citrik të shijshëm dhe një bazë frutash, Hello është një trajtim pa faj i ëmbëlsuar me mirësinë natyrale të sukralozës. E mbushur me antioksidantë dhe vitamina energjike, çdo gllënjkë sjell një aromë dhe vitalitet. Me një prekje të beta-karotenit të gjallë, kjo pije është sa tërheqëse vizualisht aq edhe e shijshme.

Contact Us
Get In Touch With Us

We value your interest in BM Group and welcome the opportunity to assist you further. For any inquiries, orders, or additional information, please don’t hesitate to get in touch with us. Our dedicated team is ready to provide exceptional support and address your needs promptly.

Find us On Social Media