Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

La Trappe Blond (6.5%)

Kategoria: La Trappe

Përshkrim

La Trappe Blond karakterizohet nga shkëlqimi i artë dhe aroma e thellë frutore. Shija e dashur e kësaj birre paraqet njëherazi një ëmbëlsi të lëhte të mjaltit dhe prezencën e fortë e të pasur të maltit. E prodhuar me mjeshtërinë e murgjve Trappist, La Trappe Blond është në proces fermentimi të vazhdueshëm për shkak të elementëve të majasë aktive të përdorur në këtë teknikë të sofistikuar. Një kombinim i balancuar i kompleksicitetit dhe thjeshtësisë.

Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale