Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

La Trappe Isid’or (7.5%)

Kategoria: La Trappe

Përshkrim
Pjesë e koleksionit të birrave La Trappe, të krijuara nga murgjit Trappist, Isid’or është kryevepra e prezantuar në 2009, në përvjetorin e 125-të të krijimit të kësaj tradite. Me ngjyrën karakteristike të qelibarit, shije të pafiltruar, të hidhur dhe nota të lehta aromatike frutore e karamel, kjo birrë paraqet përvojën magjepsëse të murgjve Trappist. Përjeto esencën e birrës të sofistikuar artizanale me La Trappe.
Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale