Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

La Trappe Quadrupel (10%)

Kategoria: La Trappe

Përshkrim
Përjetoni një kryevepër të prodhimit të birrës Me La Trappe Quadrupel. Në ngjyrë të thellë qelibari, kjo birrë gërsheton elegancën, kompleksitetin dhe shijen. E krijuar me përkushtim të detajuar dhe mjeshtërinë e murgjve Trappist, Quadrupel ka një aromë të ngrohtë intensive e shije të hidhur me nota të së ëmblës. Në sajë të përdorimit të elementëve aktivë si veçori e teknikës të përdorur në La Trappe, kjo birrë vazhdon procesin e fermentimit me kohën duke zbuluar elementë delikatë aromatikë të bajames, vaniljes, bananes e më tej.
Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale