Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

La Trappe Tripel (8%)

Kategoria: La Trappe

Përshkrim
La Trappe Tripel është një birrë bjonde e errët me fragrancë e shije të fortë të maltit dhe elementëve aromatikë. Kjo birrë, e prodhuar sipas traditës shekullore të murgjve Trappist paraqet një kombinim harmonik të shijeve me prezencë delikate të korriandërit, erëzave e bimëve. Shija që mbetet, është çuditërisht e lehtë dhe pëlqyeshëm e thatë. La Trappe Tripel është dëshmi e testamentit të traditës Trappiste për prodhimin e rafinuar të birrës.
Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale