Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

Rodenbach Grand Cru 6% alkool

Kategoria: Rodenbach

Përshkrimi

RODENBACH Grand Cru – një kryevepër e vjetëruar në fuçitë e lisit të “katedrales së birrës” të nderuar Roeselare. Kjo birrë Flanders Red-Brown ilustron mishërimin e stilit, falë procesit të saj të zgjatur të maturimit. Duke kombinuar 1/3 e birrës së re me 2/3 birrë të moshës së lisit gjatë dy viteve, krijon një kompleksitet që ndërthur drurin dhe esteret. Rezultati është një pije vërtet e mrekullueshme, që të kujton një verë Grand Cru, me një karakter të verës dhe një amëz jashtëzakonisht të gjatë. I njohur si “World Classic” dhe i quajtur “Burgundia e Belgjikës” nga Michael Jackson, RODENBACH Grand Cru është një thesar i njohur lokal me 6% ABV. Kënaquni me madhështinë e kësaj përvoje të jashtëzakonshme të birrës.

Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale