Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

RODENBACH Alexander 5.6% alkool

Kategoria: Rodenbach

Përshkrim

E quajtur ndryshe si “The Burgundy of Belgium”, Rodenbach Grand Cru është një klasik ndërkombëtar. E konsideruar si një thesar nga entuziastët, kjo birrë është një kryevepër e vërtetë. Me ngjyrë kafe e errët në të kuqërremtë, Rodenbach vjetërohet në fuçi lisi në katedralen Roeselare, të njohur ndryshe si “katedralja e birrës”. Kombinimi prej 1/3 birrë e re dhe 2/3 birrë e vjetëruar, paraqet një kompleksitet të pakrahasueshëm të shijeve dhe aromave. Rezultati është një produkt i ngjashëm me verërat e sofistikuara të Grand Cru, me një shije që zgjat veçanërisht shumë.

Na Kontaktoni
Jemi këtu për t’ju asistuar
E vlerësojmë interesimin tuaj dhe i mirëpresim mundësitë e bashkëpunimit. Për kërkesa, porosi apo informacione të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi ynë është gjithnjë i gatshëm t’ju asistojë dhe t’i përgjigjet nevojave tuaja.
Na gjeni në rrjetet tona sociale