Bm Group

Contact: +355 68 805 07 78
E-mail: marketing@bm-shpk.com

Ju prezantojmë Bavaria Malt: Freskia që ju nevojitet këtë verë!

Ju prezantojmë Bavaria Malt: Freskia që ju nevojitet këtë verë! June 9, 2023 Facebook-f Instagram Ajo që e veçon Bavaria Malt është kombinimi fantastik e argëtues i shijeve dhe cilësia e padiskutueshme. I prodhuar me mjeshtëri e kujdes, nga burimi origjinal i Bavarias dhe produkte premium, Bavaria Malt do të shtojë gëzimin në momentet tuaja […]

Rekordi i Shitjes në Distribucion” – CCIT Awards vlerëson BM Group

Rekordi i Shitjes në Distribucion” – CCIT Awards vlerëson BM Group June 9, 2023 Facebook-f Twitter Instagram Linkedin-in Youtube BM Group u vlerësua me çmimin “Rekordi i Shitjes në Distribucion” në CCIT Awards, ceremoninë e përvitshme të Dhomës të Tregtisë dhe Industrisë Tiranë. Ky çmim është një tregues më tepër, në konsolidimin e pozicionit të […]

Fruvita: Shija e vërtetë e cilësisë

Fruvita: Shija e vërtetë e cilësisë June 9, 2023 Facebook-f Twitter Instagram Linkedin-in Youtube Në BM Group, krenohemi me distibucionin e produkteve cilësore, që shtojnë kënaqësinë e konsumatorëve tanë. Fruvita është njëra prej tyre, një markë që përfaqëson kualitetin e freskinë. E prodhuar në plantacionet më të njohura të pemtarisë në Serbi, Fruvita është dëshmi […]